San Francisco is misschien wel één van de leukste steden van Amerika en ideaal voor seen stedentrip naar Amerika. In deze stad kan je jezelf makkelijk enkele dagen vermaken. Naast dat San Francisco een leuke stad is om als stedentrip te bezoeken kan je vanuit San Francisco ook perfect een vakantie of rondreis door het zuidwesten van Amerika starten.

Vliegtickets

Een vakantie naar San Francisco zal altijd beginnen met een vliegreis. Dagelijks gaan er veelvluchten vanuit Europa naar San Francisco. Vanuit Amsterdam, Brussel en diverse steden in Duitsland kan je rechtstreeks naar San Francisco International Airport (SFO) vliegen. Naast directe vluchten zijn er natuurlijk ook vluchten met één of meer overstappen mogelijk.

Meer info over vliegtickets

Hotels

Eenmaal een vliegticket bemachtigd is het ook zaak om een plek te zoeken waar je heerlijk kan ontspannen en overnachten. Waar overnachten in San Francisco? Een antwoord op deze vraag is afhankelijk van je reisdoel. Ga je een stedentrip maken, zakenreis of ben je hier voor een rondreis? Heb je een huurauto in bezit? Wat is je budget? Wil je parkeergeld betalen? Op onze speciale pagina over hotels in San Francisco zullen wij je proberen op weg te helpen.

Meer info over hotels

Huurauto

De keuze voor een huurauto is erg afhankelijk van je reisdoel. Kom je hier voor een stedentrip dan is een huurauto niet nodig. In San Francisco kan je prima reizen met het openbaar vervoer. Sterker nog, een huurauto kost in veel gevallen ontzetten veel parkeergeld. Wanneer je een rondreis gaat starten en eindigen in San Francisco dan is het zelfs sterk aan te bevelen om je huurauto pas een paar dagen later op te halen als je San Francisco bezocht hebt.

Meer info over huurauto’s

Vakantie

San Francisco is echt een fantastische stad om te verblijven. De tientallen leuke en beroemde bezienswaardigheden maken de stad tot een fraaie bestemming. San Francisco staat niet zoals Miami bekend om de fantastische stranden maar ze zijn er wel. De meeste mensen bezoeken San Francisco tijdens een fantastische rondreis door het zuidwesten van Amerika. De meeste reizigers komen aan via Yosemite National Park en rijden vervolgens via de beroemde Highway 1 kustweg richting Los Angeles. Je kan een rondreis zelf plannen maar uiteraard ook geheel verzorgt genieten!

Meer info over vakantie San Francisco

Cable Cars tijdens vakantie San Francisco
De beroemde Cable Cars in San Francisco.

Links

FAQ

Mogelijk heb je enige vragen over een vakantie naar San Francisco? Wij proberen enkele hieronder te beantwoorden.

Hoe lang is het vliegen naar San Francisco? De vliegtijd naar San Francisco is 10:55 uur.
Hoe ver is San Francisco vliegen? De afstand naar San Francisco is 8773 km.
Rondreis San Francisco? Je kan een rondreis doorheen zuidwesten van Amerika perfect starten in San Francisco.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love San Francisco stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.